Romerbrevet

Foto: Leox / Shutterstock.com

En klassiker i vår kulturarv, nøkkelen til skjellsettende historiske begivenheter, livsendrende inspirasjon for millioner. Ingen andre steder i Bibelen undervises det så klart om hva livet med Jesus innebærer for kristne og for Israel. Forfatteren, Paulus, var ekspert på Det gamle testamente og på sin tids religion og kultur, og brevet trekker de store linjene fra tidenes morgen til Jesus – og til tidenes ende. Ifølge Paulus handler ikke livet som kristen om dine prestasjoner, men om hva Gud har gjort, hva han kan og vil gjøre gjennom ditt liv.

Dette studiet inneholder 13 kursbrev. Ved bestilling får du tilsendt det første kursbrevet samt en mappe til å lagre kursbrevene i. Du bestemmer selv når du vil returneree svararket. Når vi får svar fra deg retter vi og sender neste kursbrev.

Ønsker du å ta kurset som brevkurs kan du melde deg på her. (NB: Du har kun anledning til å ta ett brevkurs av gangen.)

Påmelding til brevkurs som du får i postkassen

I tråd med det europeiske regelverket angående personopplysninger (GDPR), samtykker jeg til NBIs behandling av mine personopplysninger, som beskrevet i personvernerklæringen som finnes her: http://www.norskbibelinstitutt.no/personvernerklæring/

Please don't fill in the following two fields!