Kurs og Bibelspørsmål.

I tillegg til kursene våre har vi en stor ressursdatabase med svar på bibelspørsmål studentene våre har stilt oss gjennom mange år. 

Både kursene og ressursdatabasen er søkbar. Bare bruk søkefeltet øverst til venstre på siden om det er noe du lurer på. Eller gå inn og finn artikler etter tema.

Litt om oss

Norsk Bibelinstitutt er en brevskole drevet av Adventistkirken, som med kursene sine ønsker å spre både bibelkunnskap og livskvalitet. Gjennom selvstudium av kursmateriell utarbeidet av fagpersonell, får du muligheten til å bli bedre kjent med den store fortellingen om Gud vi finner i Bibelen og med Bibelens hovedperson, Jesus. Mellom permene i denne boken vil du finne både inspirasjon og fornyelse, og mest sannsynlig vil du oppdage at noen overraskelser ligger og venter. Selv etter flere tusen år klarer nemlig Bibelen fortsatt å engasjere og provosere!

I tillegg til våre 14 bibelkurs, har vi fire svært praktiske og verdifulle livsstilskurs!

Foto: wavebreakmedia / Shutterstock.com

Hvordan det fungerer

Norsk Bibelinstitutt kan pr i dag tilby 22 forskjellige brevkurs. Kursbrevene kan leses og besvares i ditt eget tempo. Ingen forkunnskaper kreves, og det finnes ingen tidsramme for når kurset må være ferdig. Dessuten er kursene uten forpliktelser, og de aller fleste av dem er GRATIS (eneste unntak er Aktiv Bibel hvor du får med en bok). Du betaler kun porto for egne svarbrev. Dette kan vi tilby på grunn av støtte fra vår hovedsponsor, Syvendedags Adventistkirken i Norge og støtte fra mange av NBIs venner.

Flere av våre kurs er tilgjengelige som internettkurs. For å ta disse må du opprette en profil her på nettsiden. Både påmelding til kurs, tilgang til kurs, besvarelse og retting skjer der.

Kontakt oss

Norsk  Bibelinstitutt

Postboks 133
Vik senter
N-3529 Røyse

Telefon: 32 16 16 32
Telefaks: 32 16 16 31

Våre kontortider på vanlige hverdager er:
Mandag – torsdag: 09.00 – 16.00
Fredag: 09.00 – 13.30

E-post: post(at)norskbibelinstitutt(dot)no
Internett: www.norskbibelinstitutt.no

Kontonummer: 3000 30 22222

Hvorfor er det gratis?

Norsk Bibelinstitutt tilbyr gratis Bibel- og livsstilskurs. Dette kan vi gjøre fordi mange tror på oss og støtter arbeidet. Syvendedags Adventiskirken, dekker lønnen til de ansatte. Gaver fra de som vil hjelpe oss å spre livskvalitet og bibelkunnskap, dekker produksjon av kursmateriell, portoutgifter og annonsering. Når man melder seg på et kurs, får man uforpliktende tilsendt det første kursbrevet, og dersom man ønsker å fortsette sender man inn utfylt spørsmålsark. Dette rettes og returneres sammen med neste kursbrev, og slik fortsetter det. Når man har fullført får man kursbevis. Velkommen på kurs!